×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but ULUH/Ivan Jovanovic is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/muzejzag/public_html/images/stories/ULUH/Ivan Jovanovic

×

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/ULUH/Ivan Jovanovic

Izložba slika Ivana Jovanovića

Izložba slika autora Ivana Jovanovića, učesnika 13. Međunarodne likovne kolonije, otvorena je u četvrtak, 24. maja 2018. godine. Postavka je otvorena u prostorijama Udruženja likovnih umetnika Homolja.

Sam umetnik izrazio je pozitivnost o organizaciji kolonije, a potom i izneo utiske o tome kako izgleda izlagati i stvarati u Homolju, ali i šta je to što je posebno inspirativno.

Izložbu je prigodnim govorom otvorio Saša Ilić, direktor Zavičajnog muzeja Homolja, izrazivši nadu da će sa autorom izložbe, Ivanom Jovanovićem, sarađivati i ubuduće.

Otvaranju su prisutvovali Vladan Lazić, direktor Turističke organizacije opštine Žagubica, umetnici i učenici osnovnoškolskog uzrasta škole „Moša Pijade” iz Žagubice, među kojima  je, svakako, skriven još neki budući umetnik kojim će se opština Žagubica narednih godina ponositi.

Pregled preko celog ekrana OVDE

{gallery}ULUH/Ivan Jovanovic{/gallery}

© 2017-2023 Завичајни музеј Хомоља у Жагубици
Трг Јована Шербановића 5 12320 Жагубица

Free Joomla templates by L.THEME