Novi vršilac dužnosti Zavičajnog muzeja Homolja

vd direktor Zavicajnog muzeja Homolja u ZagubiciSkupštinsko zasedanje u Žagubici održano je u ponedeljak 12. Juna, u prisustvu 20 odbornika. Sednicom je predsedavala predsednik Skupštine opštine Olivera Pauljeskić, a pored odbornika istoj su prisustvovali predsednik opštine Safet Pavlović, zamenik predsednika Predrag Ivković, načelnik Opštinske uprave Smederevka Buckić i direktori javnih preduzeća i ustanova opština Žagubica i Petrovac na Mlavi.

 

Na Dnevnom redu našlo se devet tačaka od kojih je najvažnija bila Predlog odluke o završnom računu budžeta opštine Žagubica za 2016. godinu, koja je jednoglasno usvojena. Dnevni red sadržao je i Predlog rešenja o utvrđivanju prestanka funkcije vd direktora Zavičajnog muzeja Homolja u Žagubici zbog isteka mandata i Predlog rešenja o imenoovanju vd ditektora istog, koji su takođe usvojeni jednoglasno, te je skupštinska većina za novog vršioca dužnosti Zavičajnog muzeja Homolja u Žagubici izabrala Sašu Ilića, diplomiranog profesora geografije iz Ribara .

Olivera Pauljeskić, predsednik Skupštine opštine uputila je novoizabranom vršiocu najbolje želje i poželala puno uspeha, a odbornicima zahvalila na efektnom radu.

Na XI sednici održanoj u Žagubici usvojeni su i Predlozi Rešenja o dopuni rešenja o imenovanju vd direktora Centara za Socijalni rad za opštine Žagubica i Petrovac na Mlavi, izmene i dopune Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji poslova Centra za Socijalni rad opština Petrovac na Mlavi i Žagubica, Predlog rešenja o usvajanju Početnog likvidacionog izveštaja Javnog preduzeća Turističke organizacije u likvidaciji i Predlog predsednika opštine za izmenu Statuta opštine Žagubica.

 

© 2017-2021 Завичајни музеј Хомоља у Жагубици
Трг Јована Шербановића 5 12320 Жагубица

Free Joomla templates by L.THEME