Нови вршилац дужности директора Завичајног музеја Хомоља

Скупштинско заседање у Жагубици одржано је у понедељак 12. јуна, у присуству 20 одборника. Седницом је председавала председник Скупштине општине Оливера Пауљескић, а поред одборника истој су присуствовали председник општине Сафет Павловић, заменик председника Предраг Ивковић, начелник Oпштинске управе Смедеревка Буцкић и директори јавних предузећа и установа општина  Жагубица и Петровац на Млави.

 

На Дневном реду нашло се девет тачака од којих је најважнија била Предлог одлуке о завршном рачуну буџета општине Жагубица за 2016. годину, која је једногласно усвојена. Дневни ред садржао је и Предлог решења о утврђивању престанка функције вд  директора Завичајног музеја Хомоља у Жагубици због истека мандата и Предлог решења о именоовању вд дитектора истог, који су такође усвојени једногласно, те је скупштинска већина за новог вршиоца дужности Завичајног музеја Хомоља у Жагубици изабрала Сашу Илића, дипломираног професора географије из Рибара .

Оливера Пауљескић, председник Скупштине општине, упутила је новоизабраном вршиоцу најбоље жеље и пожелала пуно успеха, а одборницима захвалила на ефектном раду.

На 11. седници, одржаној у Жагубици, усвојени су и Предлози решења о допуни решења о именовању вд директора Центара за Социјални рад за општине Жагубица и Петровац на Млави, измене и допуне Правилника о организацији и систематизацији послова Центра за социјални рад општина Петровац на Млави и Жагубица, Предлог решења о усвајању Почетног ликвидационог извештаја јавног предузећа Туристичке организације у ликвидацији и Предлог председника општине за измену Статута општине Жагубица. 

© 2017-2023 Завичајни музеј Хомоља у Жагубици
Трг Јована Шербановића 5 12320 Жагубица

Free Joomla templates by L.THEME